Uvjeti plaćanja

UVJETI PLAĆANJA

Sva plaćanja izvršavate nakon što dobijete ponudu kreiranu prema vašem booking upitniku, a u kojoj će biti napisani svi podaci potrebni za plaćanje kao i usluge koje plaćate. Sve potrebno stiže na e-mail koji ste ostavili u booking upitniku, a po plaćanju na isti e-mail šaljemo i račun.

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem mrežnih stranica backpack.hr prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi ugovori, sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail Backpack nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samom bookingu kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz booking, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

CIJENE

Sve cijene prikazane na mrežnim stranicama izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca i uključuju samo ono što je napisano pod uključeno. S obzirom da postoji mogućnost dodatnih usluga,  iste će vam bit zaračunate ako se odlučite na njih,  te prikazane u ukupnoj cijeni koju dobijete u ponudi i navedene kao dodatno.

 

Platiti možete na tri načina:

  1. BANKOVNI TRANSFER – jednostavno plaćanje kojim sa svog računa uplaćujete prema zadanim podacima, dostavljenima e-mailom, na naš račun Internet bankingom ili nekom drugom vrstom uplate.
  2. KREDITNE KARTICE – online plaćanje kreditnim karticama, prema uvjetima kartičarskih kuća, a obavljate ga po primitku ponude i linka koji vas vodi u sigurno sučelje HT Pay Way usluge.
  3. GOTOVINSKO PLAĆANJE – po rezervaciji i isključivo po dogovoru platiti možete i gotovinski ili kartično na mjestu starta jednodnevnog izleta.

Sva plaćanja će biti u Hrvatskim Kunama. U slučaju da plaćate stranom kreditnom karticom promjena valute će biti obračunata prema tečaju vašeg pružatelja kreditne kartice.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

 

 

ZAVRŠNE ODREDBE:

Prihvaćanjem ovih Uvjeta plaćanja kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.

Potvrdom bookinga Kupac potvrđuje da je pročitao Opće uvjete, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

Instagram
TripAdvisor